Maaike is een hele lieve en warme vrouw die je meteen een gevoel van veiligheid geeft. Je kan bij haar jezelf zijn en geeft je het vertrouwen alles te kunnen zeggen wat je wil. Op een hele fijne manier heeft zij ons geholpen in een mediation traject, wat op een goede manier beëindigd is. Daar zijn we Maaike heel erg dankbaar voor.  (Leanne, februari 2022)

 

Ik heb Maaike als een zeer ervaren, professioneel en vooral invoelend persoon leren kennen. Zij wist op mooie wijze toch alle belangrijke zaken op tafel te krijgen. Een warme persoonlijkheid! (Marja, januari 2022)

 

Ik heb Maaike leren kennen als een betrokken mediator. Maaike gaat zorgvuldig om met moeilijke situaties en wil daarbij beide kanten van het verhaal horen en aandacht geven. Dat geeft vertrouwen. Het uitwisselen van feedback met Maaike op een open en respectvolle manier, heb ik als prettig ervaren. (Caroline, juni 2021)

 

Maaike is een vakvrouw. Ze maakt contact met de mensen aan haar tafel en begeleidt hen op een zorgvuldige manier naar een uitkomst waar iedereen zich écht in kan vinden. Ik kan het weten, ik zat aan haar tafel. (Harold, december 2020)

 

Ik heb Maaike leren kennen als een invoelende mediator met zorgvuldige aandacht voor alle deelnemers. Ze is in staat om op ontwapenende wijze deelnemers actief bij de mediation te betrekken. Maaike kan goed luisteren en begrijpelijk samenvatten wat deelnemers inbrengen en is prima in staat de vaart er in te houden (oplossingsgericht). Maaike staat open voor feedback. (Frank, juni 2020)

 

Onder Maaike’s leiding hadden we persoonlijke gesprekken in goede sfeer, met respect en zorgvuldigheid. Ik ben zeer tevreden. (Arnoud, november 2019)

 

Maaike is een betrokken en deskundige mediator. Zij heeft het gesprek in zeer goede banen geleid. (Roza, juni 2019)